Портативна акустика JBL Clip 3 (USB колонка)

Портативна акустика JBL Clip 3 (USB колонка) Збільшити
Портативна акустика JBL Clip 3 (USB колонка) Портативна акустика JBL Clip 3 (USB колонка) Портативна акустика JBL Clip 3 (USB колонка) Портативна акустика JBL Clip 3 (USB колонка) Портативна акустика JBL Clip 3 (USB колонка)
Портативна акустика JBL Clip 3 (USB колонка)

JBL JBL

aud006

Технічні характеристики Головне Тип: Портативна Формат акустики : 1.0 Потужність: 3 Вт Особливості : Вологозахист, Можливість отримати дзвінки Тип підключення : Bluetooth 4.1 Роз'ємів: AUX IN, Micro USB Матеріал корпусу : Метал, Пластик Чутливість: 80 дБ Час автономної роботи : 10 ч Місткість акумулятора : 1000 mAh Час заряду : 3 ч колір: чорний додатково: водонепроникність за стандартом IPX7 зручний карабін і металевий рама функція спікерфон підтримка: A2DP V1.2, AVRCP V1.5, HFP V1.5, HSP V1.2 Динамік: 1 x 40 мм Частотна характеристика: 120Гц - 20 кГц (- 6 дБ) Тип батареї : литий-ионный полімер (3.7V / 1000mAh) Потужність передавача Bluetooth®: 0 - 9 дБм Частотний діапазон передавача Bluetooth®: 2,402 - 2,480 ГГц Модуляція передавача Bluetooth®: GFSK, π / 4 DQPSK, 8dpsk Габаритів: 137 x 97 x 46 мм Вес : 210 г Комплектація: 1 динамік JBL Clip 3 1 кабель Micro USB для зарядка 1 короткий керівництво 1 паспорт безпека 1 гарантійний талон

Детальніше

оптова ціна
1 820,28 ₴
($ 42.83 )

Оптові знижки

Кількість Ціна
2 1 820,28 ₴

Характеристики

Мощность, Вт 3
Тип Портативная
Вес, кг 0,21
Модель JBLCLIP3BLK
Страна-производитель товара США
Страна регистрации бренда США
Особенности Возможность принимать звонки, Влагозащита
Ёмкость аккумулятора 1000 mAh
Цвет Черный

Інформація

Огляд JBL Clip 3 (JBLCLIP3BLK) Midnight Black Візьміть музику з собою на пробіжку, в похід, на пляж або на пікнік. З компактною JBL Clip 3, яка не боїться води і має вбудований акумулятор - це дуже просто. Живіть в ритмі улюбленої музики щодня! Нехай музика йде за вами всюди JBL Clip 3 - це ультрапортативная безпровідна акустика з гучним звучанням, яка зможе супроводжувати вас в усіх пригодах. Водостійка конструкція і міцна металева рама, яка переходить в карабін, роблять колонку дуже витривалою і всепогодною. А кругла форма, міцна фактурна тканина і минималистичные кнопки управління музикою продовжують лаконічний стиль, добре знайомий прихильникам JBL. Закріпіть Clip 3 на рюкзаку, одязі або пляжній парасольці і дозвольте музиці додати яскравих фарб у ваш день. Чималий запас потужності Усередині колонки встановлений 40-мм динамік потужністю 3 Вт. Він дозволяє акустиці звучати не лише неймовірно голосно, враховуючи її скромні розміри, але і точно передає посилання і емоції виконавця. Clip 3 задасть вам потрібний темп і настрій для піших прогулянок, поїздок на велосипеді або пікніка в парку. Вечірка де завгодно Акустика отримала повноцінний захист від вологи стандарту IPX7. Це означає, що вона повністю водонепроникна - їй не страшні не лише дощ або бризки, але і невелике занурення у воду. Тобто ви можете узяти свою JBL Clip 3 на пляж, у басейн або сміло використати її душі, щоб ні на мить не розлучатися з кращими світовими хітами. Заряди свій звук по повній JBL Clip 3 не залишить вам часу для нудьги. Оснащена литий-ионным акумулятором на 1000 мАч, ця дуже компактна акустика забезпечить вам до 10 годин музичної насолоди. Заряджається ж вона від будь-якого доступного джерела живлення (мережі, ноутбука, портативного акумулятора) через роз'єм microUSB Кристально чіткі розмови по телефону Завдяки вбудованому мікрофону з эхо- і шумозаглушуванням, JBL Clip 3 можна використати як спікерфон для відповіді на телефонні дзвінки по гучному зв'язку. Підключіть смартфон до портативної акустики через Bluetooth, щоб спілкуватися з друзями, слухати музику і робити те, що вам дійсно подобається!