кнопка антивандальная d18mm різьблення 16mm h18mm 4 контакти індикація

кнопка антивандальная d18mm різьблення 16mm h18mm 4 контакти індикація Збільшити
кнопка антивандальная d18mm різьблення 16mm h18mm 4 контакти індикація кнопка антивандальная d18mm різьблення 16mm h18mm 4 контакти індикація
кнопка антивандальная d18mm різьблення 16mm h18mm 4 контакти індикація
Акція!

VJ Parts VJ Parts

кн535

Кнопка антивандальна Діаметр: 18mm Різьблення: 16mm Висота: 18mm Підключення: 4 контакти: 2 на замикання, 2 на індикацію, 12-220V, 3A, червоний, Індикація: так Кнопки антивандальні комутують ланцюги сигналізації, живлення та управління. Вони надійно фіксуються в отворі за допомогою нарізного з'єднання, а монтаж провідників здійснюється під гвинт або пайку. Антивандальні кнопки мають високі показники захисту від несприятливих зовнішніх умов навколишнього середовища (пилу, бруду, води) - IP67. Сфера застосування металевих пило і водонепроникних кнопок поширюється на ті об'єкти, де присутня велика прохідність людей (панель ліфта в житлових і офісних будівлях, кнопка виклику, домофон, громадський транспорт) і є висока ймовірність пошкодження від несприятливих умов експлуатації (виробничі цехи) або навмисних дій.

Детальніше

є в наявності

роздрібна ціна

94,25 ₴

226,44 ₴

-132,19 ₴

оптова ціна
94,25 ₴
($ 2.31 )

Придбати в 1 клац

Характеристики

Тип Кнопка управления
Доставка/Оплата Без предоплаты. Срок доставки 2 дня

Інформація

Кнопка антивандальна Діаметр: 18mm Різьблення: 16mm Висота: 18mm Підключення: 4 контакти: 2 на замикання, 2 на індикацію, 12-220V, 3A, червоний, Індикація: так Кнопки антивандальні комутують ланцюги сигналізації, живлення та управління. Вони надійно фіксуються в отворі за допомогою нарізного з'єднання, а монтаж провідників здійснюється під гвинт або пайку. Антивандальні кнопки мають високі показники захисту від несприятливих зовнішніх умов навколишнього середовища (пилу, бруду, води) - IP67. Сфера застосування металевих пило і водонепроникних кнопок поширюється на ті об'єкти, де присутня велика прохідність людей (панель ліфта в житлових і офісних будівлях, кнопка виклику, домофон, громадський транспорт) і є висока ймовірність пошкодження від несприятливих умов експлуатації (виробничі цехи) або навмисних дій. На сайті detali.org.ua Ви можете купити оптом і в роздріб антивандальні кнопки і індикатори за найкращою ціною в Україні. Ми гарантуємо доставку за два дні до Києва, Харкова, Львова, Чернівців, Запоріжжя. В Одесі та Дніпрі можна купити кнопки в наших магазинах.