Фільтр
хвостовик
диаметр пакета
общая длина
більше... згорнути
длина пакета
Бренд
більше... згорнути
Тип инструмента
Фільтр
Якорі для відбійних молотків

Якорі для відбійних молотків

Товарів у наявності: 71

Компанія Detali.org.ua пропонує вибрати і купити якір на відбійний молоток від виробника з доставкою по Україні. Для оптових покупців передбачені індивідуальні знижки. Існує можливість доставки запчастин під замовлення.
На сторінках нашого інтернет-магазину ви в зручний час можете вибрати оригінальний якір або недорогий заводський аналог для відб...

Компанія Detali.org.ua пропонує вибрати і купити якір на відбійний молоток від виробника з доставкою по Україні. Для оптових покупців передбачені індивідуальні знижки. Існує можливість доставки запчастин під замовлення.
На сторінках нашого інтернет-магазину ви в зручний час можете вибрати оригінальний якір або недорогий заводський аналог для відбійників різних виробників:
Ротори для металевих важких відбійних молотків Hitachi, Темп, Протон, Einhell. Ці бетоноломи використовують піки і зубила з шестигранною посадкою SDS-Hex і мають схожу конструкцію. При виборі якоря для відбійника цього типу, рекомендуємо звернути увагу не тільки на модель але в першу чергу на кількість зубів - 6, 7 або 9 а також на діаметр каркаса (заліза).
Якоря для професійних відбійних молотків провідних виробників, в тому числі:
ротори для молотків Bosch GSH 16E і GSH 16E
Makita HM1203C, HM1307, HM0870
Metabo MHE 5
Якоря для електроінструменту такого рівня - досить дорогі запчастини, тому рекомендуємо установку виробляти в спеціалізованих майстернях і сервіс - центрах. Якщо ж Ви заміну якоря робите самостійно, перевірте попередньо стан статора, підшипників і щіток.
Для того, щоб підібрати оригінальний якір для відбійника Makita або Bosch, Ви можете скористатися розділом "схеми для інструменту" на нашому сайті. Зверніть увагу, що відкривши необхідний вам ротор, можна побачити сумісний аналог.
Регулярні поповнення електронного каталогу Detali.org.ua дозволяють підібрати і придбати ротори для електричного відбійника з доставкою по Україні у зручний час. Для оптових покупців передбачені індивідуальні знижки.
Як підібрати якір, не знаючи заводського маркування?
Чи ви не пам'ятаєте заводське маркування ротора? Не біда, у нас ви за 5 хвилин виберете і замовте потрібну запчастину за її розмірами! Для точного підбору внесіть габарити в поля відповідних фільтрів і зробите покупку, не виходячи з дому.
Купуйте якоря для відбійників з доставкою в перебігу 48 годин!
Замовляйте і купуйте оригінальні якоря до відбійних молотків з доставкою в Київ, Харків, Львів, Миколаїв та інші населені пункти країни протягом 1-2 днів з моменту підтвердження заявки. Жителі Одеси і Дніпра можуть самостійно забрати покупку з найближчих торгових точок мережі.
Виникли проблеми з вибором запчастини? Зв'яжіться з менеджером за контактними номерами телефонів. Спеціаліст докладно відповість на всі питання, підбере потрібний якір і оформить замовлення.

Меньш
Докладніше
Відображення:
Відображено 51 - 71 з 71 товарів