Фільтр
длина основания
більше... згорнути
длина клавиши
більше... згорнути
ширина основания
высота основания
більше... згорнути
ширина клавиши
Тип инструмента
Бренд
більше... згорнути
Ціна
Фільтр

кнопки для дискових пил

Товарів у наявності: 54

Кнопка дискової пили - це важлива деталь, яка служить містком між інструментом і електричною мережею. Тобто йде поділ на два берега контактами, що ведуть до проводів статора двигуна і контактами під напругою.
У зв'язку з низькою напругою, часто перегорають контакти і кнопка не пропускає струм. Для того, щоб привести її в робочий стан, досить зачи...

Кнопка дискової пили - це важлива деталь, яка служить містком між інструментом і електричною мережею. Тобто йде поділ на два берега контактами, що ведуть до проводів статора двигуна і контактами під напругою.
У зв'язку з низькою напругою, часто перегорають контакти і кнопка не пропускає струм. Для того, щоб привести її в робочий стан, досить зачистити контакти. Але при високій напрузі кнопки для циркулярної пилки можуть прогорати. У такому випадку потрібно їх термінова заміна.
В інтернет-магазин detali.org.ua ви можете купити оригінальні або заводські кнопки дискових пилок, які представлені в цій групі. Вибір складається з вимикачів провідних виробників електроінструменту, таких як Bosch, Makita, Sparky, DWT, Зеніт, Rebir. У широкому асортименті представлені кнопки на торцювальні пилку, паркетку і переворотних дискову пилу. Щоб простіше зорієнтуватися на сайті, ви можете просто вести частину назви або модель запчастини.
На сайті в наявності кнопки:
для циркулярних пилок вітчизняного та російського виробництва Зеніт. Протон. Интерскол
для професійних дискових пилок Bosch, Makita, Metabo
для радянських і прибалтійських пив Фіолент і Rebir
З нами легко вибрати найбільш підходящу модель, так як для кожного вимикача вказані розміри (довжина і ширина клавіші), можливість фіксації і допустимий струм. Характеристики вказані точно і в повному обсязі. Скористайтеся цією інформацією в підборі кнопки для циркулярки, якщо не знаходите за назвою або забули модель.
Чому саме ми?

Великий асортимент кнопок для оригінальних і аналогових моделей дискових пилок від провідних виробників.
Чіткі параметри кожної товарної позиції.
Оригінальні запчастини відзначені на зображенні спеціальним знаком.
Короткі терміни доставки товару по всій Україні - 1-2 дня.
Купити кнопки для дискових пилок в Україні за доступними цінами
Ми пропонуємо якісні товари за абсолютно доступними цінами. Замовивши кнопку на detali.org.ua, ви гарантовано отримаєте обрану деталь прямою поставкою в будь-яку точку України в зазначені терміни. Якщо купуєте товар оптом, в такому випадку діють спеціальні пропозиції.
Спробуйте швидке і приємне співробітництво з нами. Ми дбаємо про наших клієнтів, тому підібрати, купити і отримати товар на руки від detali.org.ua не складе труднощів. Наша мета - це задоволений клієнт, який повернеться до нас знову.

Меньш
Докладніше
Відображення:
Відображено 51 - 54 з 54 товарів