Фільтр
длина основания
більше... згорнути
длина клавиши
більше... згорнути
ширина основания
высота основания
більше... згорнути
ширина клавиши
Тип инструмента
Бренд
більше... згорнути
Ціна
Фільтр

Кнопки для перфораторів

Товарів у наявності: 128

Кнопки для перфораторів
Перфоратор - це дуже популярний інструмент не тільки серед будівельників, а й кожного господаря будинку. Цей агрегат завжди прийде на допомогу з тією роботою, де не впорається ніякої інструмент і тим більше ручна праця. Але незалежно від того, наскільки дбайливо користуватися інструментом, є невелика запчастина, яка досить...

Кнопки для перфораторів
Перфоратор - це дуже популярний інструмент не тільки серед будівельників, а й кожного господаря будинку. Цей агрегат завжди прийде на допомогу з тією роботою, де не впорається ніякої інструмент і тим більше ручна праця. Але незалежно від того, наскільки дбайливо користуватися інструментом, є невелика запчастина, яка досить часто зношується в результаті перевантаження по струму або попадання пилу всередину. Ця деталь - кнопка для перфоратора, яка запускає і зупиняє його роботу, а також регулює обороти відповідно до силою натискання. Купити кнопку для перфоратора легко в нашому інтернет-магазині.
На сьогоднішній день випускається величезна кількість перфораторів різних марок і типів. На перший погляд розібратися в цьому різноманітті складно, але зверніть увагу на те, що незалежно від назви в більшості використовуються однотипні кнопки таких видів:
кнопки для бочкових перфораторів з посадкою SDS + китайського і російського виробництва Зеніт, Stern, Протон, Іжмаш
кнопки для прямих перфораторів Bosch, Makita, Einhell а також їх аналогів, що випускаються під торговими марками Интерскол, Арсенал, Темп
кнопки на потужні перфоратори з посадкою SDS MAX - DWT, Crown, Metabo
Як вибрати і купити кнопку для перфоратора в нашому інтернет-магазині?
На сайті detali.org.ua ви можете купити кнопки від найвідоміших виробників електричного інструменту, таких як Bosch, Makita, Metabo, DWT, Зеніт, Интерскол, Темп, Einhell. Представлений широкий асортимент з 92 позицій товару вітчизняного, китайського та російського виробництва. Ви можете придбати як оригінальні запчастини (на кожній такій стоїть знак "Оригінал", що спрощує процес), а також якісні недорогі аналоги.
Для кожного вимикача на сайті вказані розміри (довжина і ширина клавіші, довжина, ширина підстави), допустимий струм і наявність фіксації. За допомогою даних параметрів можливо підібрати кнопку на перфоратор навіть в тому випадку, якщо ви не пам'ятаєте назву або модель запчастини.

Чому варто вибрати саме наш інтернет-магазин?
Великий вибір оригінальних і аналогічних кнопок для перфораторів з фотографіями
Вигідні ціни та спеціальні пропозиції
Опис точних характеристик кожного товару
Зручні способи доставки в короткі терміни (1-2 дні)
Зверніть увагу, що кнопки можна замовити і купити дешевше, якщо порівнювати зі стаціонарними магазинами. Ми працюємо таким чином, щоб організувати найприємніші умови замовлення для кожного клієнта. Тому будьте впевнені, ви отримаєте якісний товар в будь-якій точці України в зазначені терміни одним з обраних способів доставки.

Меньш
Докладніше
Відображення:
Відображено 101 - 125 з 128 товарів