Фільтр
Длина
Ширина
длина основания
більше... згорнути
длина клавиши
більше... згорнути
ширина основания
высота основания
більше... згорнути
ширина клавиши
більше... згорнути
Тип инструмента
Бренд
більше... згорнути
Ціна
Фільтр

кнопки для шуруповерта

Товарів у наявності: 240

Одним з необхідних інструментів у побуті вважається шуруповерт. Це ручний електричний інструмент, який призначений для закрутки та викруткі шурупів, саморізів і інших виробів для кріплення. Можна використовувати також для просвердлювання отворів. Але шуруповерт здатний ламатися, так як ніщо не вічне. Чому інструмент не запускається? Основною при...

Одним з необхідних інструментів у побуті вважається шуруповерт. Це ручний електричний інструмент, який призначений для закрутки та викруткі шурупів, саморізів і інших виробів для кріплення. Можна використовувати також для просвердлювання отворів. Але шуруповерт здатний ламатися, так як ніщо не вічне. Чому інструмент не запускається? Основною причиною є зламана запчастину. Купити кнопку для шуруповерта можна в цій групі.

Кнопка - це легко вразлива деталь шуруповерта, яка постійно піддається механічному тиску. Через високий струму, вона може вийти з ладу. У такому випадку досить просто замінити запчастина на нову, і інструмент запрацює знову.

Як підібрати і купити кнопку для шуруповерта?
Якщо ви зайшли на цю сторінку магазину, значить шукайте кнопку для шуруповерта. Ви зробили правильний вибір, тому що в інтернет-магазині представлений широкий асортимент вимикачів на шурупокрути таких типів:
- мережеві (електричні) 220В
- акумуляторні (з напругою 9,6 / 10,8 / 12 / 14,4 / 16,8 / 18В), іноді називають акумуляторними дрилями
- кнопки для мережевих і акумуляторних гайковертов
Якщо Ви вибираєте кнопку на шуруповерт не знаючи точну модель зверніть в першу чергу на параметр "висота реверсу" а також на ширину і довжину клавіші.
Кнопки для акумуляторних шуруповертів як правило дорожче, ніж на мережеві. Причина в тому, що до них пред'являються більш жорсткі вимоги - в інструменті працюючому на постійному струмі напругою від 9,6 до 18 В струм може досягати 16A. Крім того вимикачі для акумуляторних дрилів часто оснащуються радіатором для відведення надлишкового тепла і лампочкою для підсвічування.
Вибір кнопок від передових виробників, таких як Makita, Bosch, Sparky, Craft, DWT, Іжмаш, Арсенал, Граніт, Зеніт. У нас можете підібрати запчастина на професійний електроінструмент з декількох варіантів вимикачів на шуруповерт. Є як оригінальні запчастини (на фото завжди відмічені знаком "Оригінал"), так і їх аналоги. Також можете скористатися зазначеними характеристиками кожної позиції при виборі підходящої деталі.

Чому варто вибрати саме detali.org.ua?
замовляючи кнопку для шуруповерта в нашому магазині, ви вибираєте якість за вигідною вартості;
наданий широкий вибір деталей від відомих виробників;
максимально зручний пошук за назвою та виробнику, а також повний опис товарів;
замовлення доставляється в зазначені терміни (1-2 дні).
Ми пропонуємо вибір надійних кнопок для шуруповерта за доступними цінами. Вибравши товар на detali.org.ua, ви гарантовано отримаєте замовлену деталь в терміни по всій території України. А якщо ви є нашим оптовим клієнтом, тоді зможете скористатися спеціальними пропозиціями. Якщо вас цікавить додаткова інформація, тоді можете звернутися до нашого професійного консультанта і отримати відповіді на всі питання. Ми працюємо для вашого комфорту.

Меньш
Докладніше
Відображення:
Відображено 226 - 240 з 240 товарів