Фільтр
хвостовик
більше... згорнути
диаметр пакета
більше... згорнути
общая длина
більше... згорнути
длина пакета
більше... згорнути
Бренд
більше... згорнути
Тип инструмента
Фільтр
Якорі для перфораторів

Якорі для перфораторів

Товарів у наявності: 247

Якоря для перфораторів
Перфоратор препинив працювати в самий невідповідний момент, а уважний огляд техніки виявив підгорілу обмотку або сліди задимлення ламелей? Необхідна термінова заміна якоря! На наших сторінках всього за 5 хвилин можна вибрати і купити якір на перфоратор Bosch, Makita, Metabo, Sparky, Фіолент, і Einhell з гарантією виробника....

Якоря для перфораторів
Перфоратор препинив працювати в самий невідповідний момент, а уважний огляд техніки виявив підгорілу обмотку або сліди задимлення ламелей? Необхідна термінова заміна якоря! На наших сторінках всього за 5 хвилин можна вибрати і купити якір на перфоратор Bosch, Makita, Metabo, Sparky, Фіолент, і Einhell з гарантією виробника. Оперативна доставка ТК «Нова Пошта» по Україні. Є можливість самовивозу з торгових точок компанії в Дніпрі та Одесі.
ТОП-4 способи уникнути поломки якоря для перфоратора

80% навантаження під час роботи електроінструмента доводиться на ротор і двигун. Якщо не слідувати інструкції по застосуванню, мотор перегріється, а якір - може згоріти.
Щоб уникнути передчасного виходу з ладу необхідно:

Помітивши поява іскор з боку двигуна, негайно протерти якір змоченим спиртом тампоном або шкільним ластиком. Це допоможе усунути графітовий наліт з колектора.
Регулярно змащувати бур. Процедура продовжить терміни служби ущільнюючих кілець, ударника та інших комплектуючих.
Не допускати перегріву інструменту. Саме це призводить до виходу ротора та інших деталей з ладу.
Чи не вдавлюють перфоратор в стіну надмірно сильно і завжди дотримуйтесь правил експлуатації інструменту, прописані виробником.
Слідкуйте за роботою інструменту. При перевантаженні перфоратора на якорі можуть злизала (стертися) провідні зубці.
Як купити якір на перфоратор в Україні, витративши всього 5 хвилин?
Немає нічого простішого, ніж придбати оригінальні якоря і недорогі заводські аналоги від виробників в Києві, Харкові, Львові та інших містах України! Відвідайте інтернет-магазин інструменту та запчастин DETALI і підберіть ротор серед представленого асортименту. Зручна система фільтрів дозволяє швидко вибрати деталь за розмірами, не знаючи маркування виробника, а співпраця компанії з Новою Поштою - отримати товар на протязі 1-2 днів в найближчому відділенні або прямо у вас вдома!
Виникли проблеми з вибором? Не біда! Зателефонуйте нам за вказаними на сайті телефонами, фахівець допоможе підібрати потрібну запчастину і відповість на всі запитання.

Меньш
Докладніше
Відображення:
Відображено 201 - 225 з 247 товарів