Мастило синтетична WOLVER TIREX HT2 туба 0,4л ПЕ (-25 ... + 200 С)

Мастило синтетична WOLVER TIREX HT2 туба 0,4л ПЕ (-25 ... + 200 С) Збільшити
Мастило синтетична WOLVER TIREX HT2 туба 0,4л ПЕ (-25 ... + 200 С) Мастило синтетична WOLVER TIREX HT2 туба 0,4л ПЕ (-25 ... + 200 С)
Мастило синтетична WOLVER TIREX HT2 туба 0,4л ПЕ (-25 ... + 200 С)

WOLVER WOLVER

смаз135

WOLVER TIREX HT2 - високотемпературна мастило преміум-класу на основі сульфоната кальцію і синтетичних компонентів. Використовується, перш за все, при екстремально високих температурах і навантаженнях. Володіє виключно високими протизносними і водостійкими властивостями. За основними параметрами значно перевершує властивості літієвих і комплексних мастил. Діапазон робочих температур: - 25 ° С ... + 200 ° С

Детальніше

є в наявності

роздрібна ціна

353,57 ₴

оптова ціна
314,98 ₴
($ 7.41 )

Придбати в 1 клац

Оптові знижки

Кількість Ціна
2 314,98 ₴
5 307,48 ₴
10 299,98 ₴

Характеристики

Тип запчасти смазка синтетическая
Доставка/Оплата Без предоплаты. Срок доставки 2 дня
Гарантия 14 дней

Інформація

Забезпечує ефективне змазування, високу термічну і антиокислювальну стабільність, а також низьке масловідділення при високих температурах; виняткові протизадирні і протизносні властивості при важких і ударних навантаженнях; високу стійкість проти корозії і вимивання водою і парою, стійкість до деструкції в умовах механічних зсувних зусиль і впливу забрудненої води; збільшені інтервали заміни мастила і зменшення витрат на обслуговування. застосування Механізми робочих клітей і приводів валків станів гарячої прокатки сталі, машин безперервного лиття заготовок; Механізми і фітинги котлів, печей і автоклавів; Устаткування цементної, хімічної та скляної промисловості, що працює при високих температурах. Механізми і вузли дорожньо-будівельних машин і важкого транспорту, вібраційні сита асфальтових заводів, високонавантажені підшипники у важкій промисловості; Підшипники обладнання целюлозно-паперової промисловості, підшипники і вузли устаткування при виробництві газобетону, перфоратори і відбійні молотки; Підшипники електродвигунів великих розмірів.