Портативна акустика JBL PartyBox 300 (USB колонка)

Портативна акустика JBL PartyBox 300 (USB колонка) Збільшити
Портативна акустика JBL PartyBox 300 (USB колонка) Портативна акустика JBL PartyBox 300 (USB колонка) Портативна акустика JBL PartyBox 300 (USB колонка) Портативна акустика JBL PartyBox 300 (USB колонка) Портативна акустика JBL PartyBox 300 (USB колонка) Портативна акустика JBL PartyBox 300 (USB колонка) Портативна акустика JBL PartyBox 300 (USB колонка)
Портативна акустика JBL PartyBox 300 (USB колонка)

JBL JBL

aud005

Технічні характеристики Головне Тип: Підлогова Формат акустики : 5.0 Особливостей: Підсвічування, Функція Power Bank Тип підключення : Bluetooth, Дротяне Роз'єми : AUX IN, mini - jack (3.5 мм), USB Матеріал корпусу : Пластик Колір: Чорний Додатково: Перетворювачі: 2x6,5 "сабвуфер, 3х2, 25" твитер Функція TWS і RCA- роз'їм для об'єднання 2-ої сумісної колонки гітарний роз'єм живлення колонка : від мережа 100-240В або джерело 12В габарит: 310 x 320 x 690 мм Вес : 15,84 кг комплектація: колонка JBL Party Speaker кабель живлення короткий керівництво гарантійний талон

Детальніше

оптова ціна
13 660,68 ₴
($ 321.42 )

Оптові знижки

Кількість Ціна
2 13 660,68 ₴

Характеристики

Тип Напольная
Вес, кг 15,84
Модель jblpartybox300
Страна-производитель товара США
Страна регистрации бренда США
Особенности Подсветка, Функция Power Bank
Ёмкость аккумулятора 10000 mAh
Цвет Черный

Інформація

Особливості JBL PartyBox 300 Легендарний звук JBL Світлові спецефекти з різними режимами Підключення за допомогою Bluetooth, Aux - in або USB порту Живлення від будь-якого 12-вольтного джерела живлення або від вбудованого акумулятора на 10000 мАч Час роботи від батареї 18 годин* Функція TWS і RCA- роз'їм для об'єднання 2-х сумісних колонок Вхід для мікрофон або гітара JBL PartyBox 300 - потужний динамік з прекрасний звук від JBL і яскравий світловий ефект. Завдяки вбудованому акумулятору і можливості живлення від будь-якого джерела з напругою в 12В (автомобільної зарядки, портативної батареї), він дозволить вам влаштувати фантастичну тусовку де завгодно. Просто підключайте свій смартфон до акустики через Bluetooth або використайте готовий плейлист з USB- накопичувача і починайте вечірку! З PartyBox 300 ваше свято не закінчиться ніколи. Легендарний звук JBL Signature Sound Два 6,5-дюймових сабвуфера і три 2,25-дюймові високочастотні динаміки здатні не просто розгойдати танцпол, вони дадуть вам відчути кожен біт і змусять рухатися в ритмі з музикою. Удома або на вечірці насолоджуйтеся вражаючим звуком, який може забезпечити тільки JBL. Справжнє світлове шоу У динаміка PartyBox 300 є вбудоване підсвічування з різними режимами для кожного настрою: Meter, Pulse і Party. Додайте своїй вечірці фарб і яскравого настрою! Візьміть свято з собою PartyBox 300 від JBL - це ваша можливість вибратися за рамки звичного. Влаштовуйте запальний танок на пляжі або беріть акустику в заміську поїздку. Підключіть колонку до автомобільного прикуривателю (через адаптер) або будь-якого іншого джерела живлення, щоб почати веселощі. Или використайте вбудовану в акустику батарею місткістю 10000 мАч, якої вистачить на 18 годин відтворення музики. Роз'їм для додаткових аксесуарів Звичайна вечірка або вечір "Відкритого мікрофону"? Акустика має роз'єм для підключення мікрофону або гітари, щоб легко перетворити диско-вечір на концерт. Широкі можливості підключення Акустика JBL PartyBox 300 має стандартний 3,5 мм Aux - in вхід для з'єднання через кабель і вбудований Bluetooth для безпровідної потокової передачі високоякісного звуку із смартфону або планшета. Крім того, ви можете заздалегідь скласти плейлисты для майбутньої вечірки і записати їх на флэш-накопитель, який потім легко підключити безпосередньо до динаміка через USB порт. Об'ємне стерео Об'єднуйте дві колонки PartyBox по безпровідному зв'язку за допомогою функції TWS (True Wireless Stereo) або підключайте одну до іншої через RCA- вихід і насолоджуйтеся справжнім об'ємним стереозвуком. Зарядка для вашого смартфону Порт USB на JBL PartyBox 300 дозволяє заряджати інші портативні пристрої прямо від динаміка. Таким чином вам не буде потрібно додатковий девайс, щоб поповнити запас енергії смартфону або плеєра і продовжувати вечірку стільки, скільки вам буде угодне.