Фільтр
хвостовик
більше... згорнути
диаметр пакета
більше... згорнути
общая длина
більше... згорнути
длина пакета
більше... згорнути
Бренд
більше... згорнути
Тип инструмента
більше... згорнути
Фільтр

Якорі для електроінструменту

Товарів у наявності: 2391

Якір (ротор) для електроінструменту Інтернет-магазин DETALI пропонує оптом і в роздріб купити якоря для електроінструменту. Ротори поставляються безпосередньо з заводів виробників і проходять строгий передпродажний контроль. Запчастини повністю відповідають міжнародним стандартам якості. Доставка товару до Києва, Харкова, Одеси та інші населені ...

Якір (ротор) для електроінструменту Інтернет-магазин DETALI пропонує оптом і в роздріб купити якоря для електроінструменту. Ротори поставляються безпосередньо з заводів виробників і проходять строгий передпродажний контроль. Запчастини повністю відповідають міжнародним стандартам якості. Доставка товару до Києва, Харкова, Одеси та інші населені пункту України здійснюється компанією «Нова Пошта» на протязі 1-2 днів з моменту покупки. Є можливість самовивозу роторів зі складів Дніпра і Одеси. Співробітництво з відомими торговими марками - 100% гарантія придбання оригінальних якорів та інших комплектуючих. 7 переваг придбання роторів на сторінках Detali.org.ua Якщо займаєтеся продажем запчастин або ремонтом електроінструменту? Тоді Ви оціните переваги нашого інтернет-магазину

Більше 1400 моделей якорів в наявності на складі - будь-який ротор, який ви підібрали на нашому сайті ми відправимо в день замовлення.

  1. Точні характеристики і зображення - кожну модель ми фотографуємо самі і ретельно перевіряємо всі розміри - Ви отримаєте саме ту запчастину, яку вибрали.
  2. Для популярних моделей інструменту Makita, Фіолент, Bosch, Sparky, Rebir ми пропонуємо як оригінальні ротори, так і недорогі якісні аналоги. Для моделей, які пропонуються в двох варіантах на сайті передбачений зручний перехід між оригінальним якорем і аналогом.
  3. На сайті detali.org.ua Ви відразу бачите оптові ціни, це дозволить швидко оцінити вартість ремонту будь-якого інструменту.
  4. якщо у Вас не завжди є доступ до сайту, наприклад в торгових павільйонах і майстерень на ринку, ми пропонуємо паперовий каталог якорів, в якому вказані характеристики і фото кожної моделі. Друкований каталог містить зручні таблиці, які дозволять знайти потрібний ротор за розмірами.
  5. Якщо з якоїсь причини ротор не підійшов (помилково замовили, відмовився замовник і т.д.) - ви можете повернути будь-яку позицію.
  6. При покупці якорів на суму від 1000 гривень ви отримуєте персональні знижки і можливість закуповувати запчастини за оптовими цінами. Передбачені індивідуальні умови співпраці для майстерень, магазинів і сервісних центрів
  7. ¶Купуйте якоря та інші комплектуючі з доставкою до порога! Не витрачайте на вибір і придбання роторів для ціркулярок, шуруповертів, бетономішалок та іншого електроінструменту більше 5-10 хвилин! Підбирайте якоря в зручний час і залишайте заявку на сайті. Наші фахівці зв'яжуться з вами для уточнення місця і часу доставки замовлення. Немає часу на самостійний підбір? Зв'яжіться з нами за вказаними на сайті телефонами. Менеджер докладно відповість на всі питання і допоможе оформити замовлення.
Меньш
Докладніше
Відображення:
Відображено 2251 - 2275 з 2391 товарів