Фільтр
хвостовик
диаметр пакета
общая длина
більше... згорнути
длина пакета
більше... згорнути
Бренд
більше... згорнути
Тип инструмента
Фільтр
Якорі для лобзиків

Якорі для лобзиків

Товарів у наявності: 115

Лобзик - незамінний інструмент для обробки пластику, металу, каменю, гіпсокартону, кераміки та інших матеріалів. Висока точність обробки витратних матеріалів і повна безпека людини під час роботи забезпечили популярність інструменту серед професіоналів та новачків столярної справи. На сторінках Detali.org.ua завжди можна підібрати і купити якоря...

Лобзик - незамінний інструмент для обробки пластику, металу, каменю, гіпсокартону, кераміки та інших матеріалів. Висока точність обробки витратних матеріалів і повна безпека людини під час роботи забезпечили популярність інструменту серед професіоналів та новачків столярної справи. На сторінках Detali.org.ua завжди можна підібрати і купити якоря для лобзиків:
Ротори для сімферопольських електролобзиком (фиолент)
Побутові китайського, російського і українського виробництва (Интерскол, Протон, Іжмаш, Зеніт, Stern, DWT)
Професійні (Bosch, Makita, Sparky, Metabo)
На сторінках нашого інтернет-магазину представлений широкий вибір оригінальних якорів електролобзиком і дешевих заводських аналогів. Легкий і швидкий підбір запчастини за розмірами не вимагає знання заводського маркування, а правильна настройка фільтрів - скоротить час вибору до 5-10 хвилин!
Збільшуємо термін служби інструменту. ТОП-7 корисних порад
Щоб забезпечити безперебійну роботу і довговічність якоря при роботі з інструментом дотримуйтесь 7 простих правил:
Частіше міняйте полотно. Тупа пила - гарантія збільшення навантаження на двигун. Крім падіння продуктивності це призводить до перегріву, виходу з інструменту і необхідності заміни запчастини.
Покладете під лист металу товщиною до 1 мм фанерний лист. Це запобіжить поява вібрацій і поломку ротора.
Робіть більше перерв при роботі на малому ходу - допоможіть двигуну охолонути, продовживши період експлуатації.
На морозі інструмент з регулюванням обертів запускайте при встановленому на максимум регуляторі і, лише, через кілька хвилин починайте використовувати лобзик з іншими настройками регулятора.
Протирайте і змащуйте апарат після використання.
Не натискайте занадто сильно на полотно під час різання. Це може привести до поломки обладнання.
При експлуатації лобзика строго дотримуйтесь правил, викладених в інструкції користування інструментом.
Вибрати і придбати якір лобзика оптом і в роздріб можна в зручний час, залишивши заявку на сайті. При виникненні труднощів з підбором запчастин зв'яжіться з менеджером компанії за телефонами, вказаними на сайті. Оптовим покупцям надаються індивідуальні знижки. До Києва, Херсон, Харків та інші регіони України товар доставляється протягом 1-3 днів. Самостійний вивіз покупки з магазину можливий в Одесі і Дніпрі.

Меньш
Докладніше
Відображення:
Відображено 76 - 100 з 115 товарів